Vánoční vaření s Alax
Láska k designu a vášeň pro jídlo. V Alax týmu se tyto okruhy propojují a protože Vánoce jsou časem setkávání s blízkými a k tomu dobré jídlo neodmyslitelně patří, připravili jsme pro vás několik netradičních receptů.
Láska k designu a vášeň pro jídlo. V Alax týmu se tyto okruhy propojují a protože Vánoce jsou časem setkávání s blízkými a k tomu dobré jídlo neodmyslitelně patří, připravili jsme pro vás několik netradičních receptů.
Ředitel společnosti a vyznavač středomořské kuchyně, Otto Cabala, nás svým kulinářským uměním obohatil o recepty na několik pokrmů z krevet. Mořské plody ozvláštní každou speciální příležitost a na hosty udělají velkolepý dojem. Iveta Čížová, naše copywriterka a autorka veganské kuchařky Tak akorát si zase připravila štědrovečerní klasiku v novém kabátě - obalovanou hlívu ústřičnou s mořskou řasou. Ta hravě nahradí kapra a potěší každého, kdo neholduje živočišným produktům. Kromě videa najdete všechny recepty pěkně pohromadě i v článku.