TWILS

Čalouněný nábytek TWILS

Rodinná značka z Itálie


Příběh rodinné značky TWILS ze začal odvíjet v roce 1982 v italské provincii Treviso. Otec čtyř dětí si tehdy uvědomil, jaký dosud netušený potenciál se skrývá v sektoru polstrování a rozhodl se založit firmu zaměřenou na čalouněný nábytek. Název TWILS vytvořil jako akronym z počátečních písmem svých dětí, které se do podniku okamžitě společně s ním zapojily. Mezinárodní věhlas společnosti se tak úspěšně rozvíjí již čtvrtou dekádu. V jejím portfoliu najdete čalouněné postele, sedačky a rozmanité textilie prvotřídní kvality.



Ruční výroba a personalizace TWILS


Prvotřídní textilie značky TWILS jsou bez výjimky ručně vyšívané. Zákazník si může vybrat z více než 300 konfigurací, 400 typů látek, 200 variant ložního prádla a povlečení a 200 druhů doplňků. Lze si tak skutečně krativně vyhrát a nakonfigurovat si produkt přesně podle svých individuálních požadavků a potřeb. 


Moderní technologie a pozornost k detailu


Značka TWILS ve své produkci ctí tradiční ruční řemeslo, zároveň se však nevzdává moderních technologií v rámci databáze objednávek. Investice, která nepřináší hodnotu pro klienta je podle TWILS zbytečná - stále si proto zachovává výrobní proces manufaktury, což zároveň umožňuje lepší celkový přehled a pozornost k detailům jednotlivých fází. Lépe se daří regulovat waste management a předcházet chybám. Zásoby jsou v rámci efektivity eliminovány na nezbytně nutné minimum. Jedině tak může značka TWILS dlouhodobě udržovat úroveň kvality, kterou deklaruje svým zákazníkům.



TWILS a certifikáty kvality


Jako výrobce postelí a příslušenství pro postele, jako jsou matrace či povlečení, zaručuje TWILS svým klientům kvalitní noční spánek podložený evropskými certifikáty kvality produktů. TWILS je držitelem ISO 9001 / UNI EN ISO 9001:2008 s číslem certifikátu IT15/0312.


Zaujal vás čalouněný nábytek rodinné italské značky TWILS? Prohlédněte si všechny designové kousky pěkně pohromadě v našem e-shopu. S jejich výběrem vám rádi poradí i naši designéři, kontaktujte nás.

Zobrazit více
Twils-Update-2022.pdf
CAMALEO.pdf
Twils_Letti Matrimoniali Vol.1_2019.pdf
Twils-Letti-Matrimoniali-Vol.2-2020-1.pdf
Twils-Better-Living-2021.pdf
Twils_catalogue_Better dreaming_2023.pdf
Profizona
Cena
CZK
CZK
Typ
Materiál
Materiál - Podnož
Materiál - Stolová deska
Barva
Barva
Barva dřeva
Provedení kovu
Ostatní
Tvar stolu
Délka (stoly)
Šířka (stoly)
Typ podnože (stoly)
Typ stolu
Průměr (stoly)
Vaše volby
Materiál - Podnož:
Materiál - Stolová deska:
Barva:
Barva dřeva:
Provedení kovu:
Tvar stolu:
Délka (stoly):
Šířka (stoly):
Typ podnože (stoly):
Typ stolu:
Průměr (stoly):
Počet produktů  
Seřadit  
Doprava zdarma
Odkládací stolek CONDÉOdkládací stolek CONDÉ
Doprava zdarma
Novinka
Konferenční stolek FIZZKonferenční stolek FIZZ